Huidzorg

Vernieuwde visie van 
HUIDZORG


Foto is eigendom van Huidcentrum Til Din


Fruitzuurpeeling & volledige gelaatsverzorging

€92,50

Ideaal voor opfrisbeurt wanneer u weinig tot een grondige gelaatsverzorging komt. Deze aanpak gaat nét dat stapje verder in grondig reinigen en droogtelijnen worden aangepakt door de speciale peeling. De serums worden zorgvuldige uitgekozen en de huid heeft een betere opname. U wandelt buiten met een frisse glow en de huid proper en fris

Gelaatsverzorging Full treatment

€80,00,-

De huid ondergaat een grondige reiniging en de dode huidcellen worden verwijdert door een peeling. De huid wordt gehydrateerd door een liposomen serum. Deze behandeling is perfect wanneer u kiest voor een grondige reiniging en verzorging, wat bekomen wordt door een kleimasker. Tijdens het masker kan u kiezen voor een me-time zen moment of een hydraterende handmassage of een voedende voetmassage.

Gelaatsverzorging 2 in 1                                               
€65,00,-

De huid wordt grondig gereinigd door een reinigende melk en een peeling (de vochtarme huid wordt gehydrateerd door het liposomen masker of de vetarme huid wordt gevoed door een romige intensief voedende lotion)
Door de warmte van de massage wordt het masker/lotion optimaal opgenomen. De huid wordt afgewerkt met een aangepaste dagcrème  FOTO'S zijn eigendom van @Huidcentrum Til Din

  Gelaatsverzorging Quickly

  €65,00,-

  Doorheen de huidverzorging wordt de huid gereinigd, worden gerstekorrels verwijderd of kunnen onzuiverheden aangepakt worden. De huid krijgt een aangepaste verzorging zonder masker of massage, perfect voor wie weinig tijd heeft maar een huidprobleem daadwerkelijk wilt aanpakken

  Deelbehandeling
  €18,00,-

  Last van iIngegroeide haren, gerstekorrels of milia's, een specifieke aanpak van de huid dan kan u een kort bezoekje brengen om dit door ons op een professionele manier te laten verzorgen. U krijgt op dit moment ook advies om de huid thuis gezond te blijven verzorgen of om het huidprobleem waarvoor u kwam aan te pakken en te voorkomen 

  Huidbehandeling in het teken van verbetering & huidverjonging  

  50% korting bij gelaatsontharing

  Microneedling & cold cryotherapie           
  €90,00,-

  Na microneedling is een verbetering vlug zichtbaar. De huid zal elastine en de collageen aanmaken die zorgen voor de verbetering in de huid.
  Hoe werkt microneedling? Door de prikkeling in het bindweefsel komen de groeifactoren vrij en worden de fibroblasten gestimuleerd die zorgen voor de aanmaak van de collageen en de elastine. De huid krijgt als het ware een boost om zijn conditie te verbeteren. Ideaal voor het verkrijgen van een gladde en frisse huid, het verminderen van acnélittekens of littekens ten gevolge van trauma of een operatie, grove poriën worden fijner, verminderen én voorkomen van dieper wordende lijntjes en rimpels. 
  De huidconditie & huidstructuur verbetert aanzienlijk. ook mensen met hyperpigmentatie en pigmentstoornissen hebben baat bij deze behandeling. 

  Karen 10_03-_2022
  result NFL_fruitzuurp + bindweefsel 26_01_2022 1
  Ronny voor en na 13_03_2022
  Fruitzuurbehandeling & microneedling 1behandeling
  slide11
  De perfectie voor de mooie huid
  Produktgruppe-Dr.-Baumann

  Verzorgende & ontspannende 
  gelaatsbehandelingen 

  50% korting bij gelaatsontharing

  Huidbehandeling in het teken van

  verbetering & huidverjonging  


  UNIEKE MANUELE TECHNIEK
  Zonder injecties, fillers, huidschade 

  Natural Face Lifting 

  Analyse & intake 
  €55,00,-

  Net zoals bij diëten, sporten ... is het belangrijk om een analyse van de huid te doen en samen te kijken tot welk resultaat u wilt en kan komen!
  ***De analyse wordt volledig in mindering gebracht bij een 6 behandelingenkuur waarin per 6 behandelingen een volledig thuispakket voorzien is*** 


  Full treatment €90,00,-

   Deze unieke aanpak van de huid zorgt ervoor dat het bindweefsel, het spier- en botweefsel behandelt wordt. De hydratatie van de huid wordt aanzienlijk verbetert, de bloedtoevoer wordt uitmate gestimuleerd wat tot onmiddellijk resultaat geeft!
   Deze behandeling wordt aangevuld met een bijzondere verzorging: een grondige reiniging en de dode huidcellen worden verwijdert door een peeling. Hierna start de effectieve manuele behandeling!
   We geven de huid terug de nodige voedingstoffen met een werkzame ampulle, u geniet van een heerlijk me-time maskermoment.
   Tijdens het masker kan u kiezen voor een me-time zen moment of een hydraterende handmassage of een voedende voetmassage.


   Quickly treatment €75,00,-

   Deze unieke aanpak van de huid zorgt ervoor dat het bindweefsel, het spier- en botweefsel behandelt wordt. De hydratatie van de huid wordt aanzienlijk verbetert, de bloedtoevoer wordt uitmate gestimuleerd wat tot onmiddellijk resultaat geeft!
   Deze behandeling wordt aangevuld met een bijzondere verzorging: een grondige reiniging en de dode huidcellen worden verwijdert door een peeling. Hierna start de effectieve manuele behandeling!
   We geven de huid terug de nodige voedingstoffen met een werkzame ampulle en dagcrème


   Belangrijk is te vermelden dat een 1-malige behandeling zeker resultaat geeft, toch niet in zo'n mate uw vraag volledig zal beantwoord worden. Bekijk zeker de voorgestelde kuren waarin een volledig thuispakket voorzien wordt. Niet alleen zal het resultaat uitermate beter zijn, het is ook een stuk voordeliger!


   The pure way to your beauty

   U bent deze manier van aanpakken mogelijks niet gewoon maar u bezoekt een huidcentrum met volwaardige huidcoach.
   Waar een schoonheidssalon stopt starten wij!

   Deze unieke behandeling is voor jou
   wanneer u begrijpt dat naar een diëtiste gaan pas tot een resultaat geeft bij regelmatig bezoek & thuis efficiënt meewerken.
   Dit fenomeen geldt ook bij het sporten, logopedie, kinésitherapie... 


   Een 6 behandelingenkuur van Full treatments, een mix Full & Quickly treatments OF 6x Quickly treatments

   Zodat uw inzet zeker tot een succes leidt, hebben wij een
   een voordelig speciaal verzorgingspakket samengesteld

   Cleansing milk of gel
   (naar keuze)

   ***

   Hyaluronverrijkte tonic

   ***

   Ampul Hyaluron (hydraterend)
   of Glucosamine (huidherstellend+€5)
   of vit.E,A, lipid (vetarme huid +€10)

   ***

   Multi Active super cure serum

   ***

   Verzorgende dagcrème


   Uw WINST bij "The pure way to your beauty"!

   Normaal => 6x Quickly behandelignen aan €75 = €450,00,-
   Bij kuurvorm aan 6x €65 (€390) & thuispakket wordt aangeboden aan €200 ipv 251,10
   UW WINST is €60 (6x€10) + €51,10 + analyse/intake twv €55
   Extra ondersteuning met countdown kaart + trics en tips over huidzorg aangevuld met oefeningen (vergelijkbaar met hoe meer situps, hoe strakker de buik)
   Een eerlijke vergelijkende foto bij aanvang en erna !


   Extra verwennerij als aanvulling van een verzorging

   Voetscrub en voetmassage   €15,00,-

   Mini manicure €18,00,-

   ultrasonic dieptereiniger €10,00,-
   cold cryotherapie €10,00,-
   Ontharing aan 50% vh normale tarief