Gelaatsverzorgingen

Waarom een gelaatsverzorging?


Omdat je huid je grootste orgaan is ! Het draagt bij tot een goede gezondheid !

Slechte verzorging kan leiden tot ontstekingen, acné, rimpels en andere huidaandoeningen. De huid  wordt vatbaarder voor ziekten, infecties en littekens.

Voor mensen met huidproblemen, zoals psoriasis en allergieën is goede verzorging nog belangrijker.

Schoonheidsinstituut Til Din koos daarom voor het kwaliteitsvolle & bionome product van Dr. Baumann, al bij aanvang is het een vertrouwd product voor ons én vele klanten !

Binnen ons centrum Til Din werken wij doelgericht aan huidverbetering en huidproblemen. Hiervoor kozen wij voor een wetenschappelijk onderbouwd product Dr. Baumann.

Na jaren blijft dit ons vertrouwd product waarover wij met zekerheid kunnen zeggen dat dit een kwalitatief, gezond en allergeenvrij product is! Omdat onze huid ook een weerspiegeling is van het innerlijk welzijn, bekeken wij de filosofie van Ayurveda van dichterbij en werken wij met 100% biologische producten van LakShmi.

Voor de ontharing kiezen we opnieuw voor een 100% natuurproduct = suikerhars!

Totale gelaatsverzorging

U wilt genieten van een ontspannende verzorging aangepast aan de behoefte van de huid.

U kan genieten van een grondige dieptereiniging, een voedende schouder-hals-gelaatsmassage, een hydraterende masker en alles afgewerkt met een oogcrème en dagcrème.

Kan dit aangevuld worden met een gelaats-ontharing of verven van wenkbrauwen/ wimpers

Fruitzuurpeeling

Met deze behandeling wordt een nieuwe, frisse huid  zichtbaar. De behandeling is geschikt voor het verbeteren van de huid bij acne, het vervagen van acné, littekens, fijne droogte rimpels of het verbeteren van een te grove huidstructuur en een vale tint. Voor een optimaal resultaat adviseren wij sowieso drie of meerdere behandelingen.

 (ideaal van september - april)

Gelaatsverzorging voor mannen

Heeft u last van een vermoeiende huid, last van droogte en/of schilferige huid, acné of gevoelige huid na het scheren. 

Deze krachitge, verkwikkende gelaatsverzorging wordt aangepast aan de behoefte van de huid. Indien gewenst wordt er thuisadvies gegeven. 


Zorg voor een totale verwenning met de volgende aanvullingen:

Ontharing aan 50% korting, wenkbrauwen en/of wimpers verven voor een stralende look, verzorgende manicure of relaxerende voetmassage tijdens het opliggen van het masker...

Anti-aging Cacao peel off

Een anti-aging gelaatsbehandeling waarbij u geniet van een heerlijk ruikende cacao peel off masker welke de stofwisseling stimuleert en huidverstrakkend werkt.

Kan aangevuld worden met gelaatsontharing of verven van wenkbrauwen en wimpers

Zuiverende acné behandeling

Een zeer doeltreffende behandeling voor actieve acné. De huid wordt met zachtheid zuiver gemaakt, een zuiverend masker reinigt diep in de poriën, afgewerkt met een gebalanceerde, ontsmettende dagcrème.

Om doeltreffend te blijven is thuisbehaneling aan te raden. Resultaat binnen de week zichtbaar.

Ontgiftende, vitaliserende verzorging

Revitaliserende en zuiverende gelaatsverzorging op basis van heelaarde en algen. Bevordert de doorbloeding en heeft een uitstekende werking bij verslapte, atrofische(verdunde) en slecht doorbloede huid.

Keuze uit Algenmasker, Kaolinmaskter en

Dode Zee mineralen masker

Til Din


Het Scandinavische "voor jou" !

Dat Til Din een plaats mag zijn waar jij je GOED mag voelen, je tot RUST kan komen & kan GENIETEN van een heerlijke behandeling !


Schoonheidsinstituut Til DIn


Kronkelweg 7 (deur met logo)

3300 Vissenaken/Tienen

Email: info@tildin.be

0478/600.209

© Copyright. All Rights Reserved by Karen